Acnetherapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

• Acne

Acnetherapie

Acne is één van de vervelendste en meest voorkomende huidaandoeningen. Het is een aandoening aan de talgklieren, waardoor de talgproductie uit balans raakt. Elke huid is anders en vraagt daarom ook om een andere aanpak. Wij helpen je graag verder met het opstellen van een passend behandelplan om jouw acne te verminderen.

Afspraak maken
×
Behandeling acne therapie
• Huidkliniek de Vallei

De behandeling

Bij acne zijn verschillende factoren van belang en er zijn veel verschillende soorten behandelingen die we kunnen inzetten. De acnelan is daar een van. Voor een effectieve, snelle en comfortabele controle van huid bij acnegevoeligheid, gebruiken we bij Huidkliniek de Vallei de mesoestetic acnelan. De acnelan-methode combineert een intensieve medische behandeling met een complete lijn aan thuisverzorging producten. Het behandelprotocol bestaat uit 3 medische behandelingen die worden uitgevoerd met een interval van 15 tot 21 dagen.

Afspraak maken

Acnetherapie tarieven


Tarieven (30 tot 60 minuten)

Acnebehandelingen: (vergoeding via de zorgverzekering potentieel mogelijk).

  • 45 minuten reinigende behandeling i.c.m. milde medische peeling 95,-
  • 60 minuten reinigende behandeling i.c.m. intensieve medische peeling 105,-
  • 75 minuten reinigende behandeling i.c.m. intensieve medische peeling 115,-

Acne behandeling worden verzien van een juist productadvies en kan i.c.m. met led therapie worden ingezet om het herstel te bevorderen.

Afspraak maken

Nazorg behandelingen huidkliniek de vallei
• Huidkliniek de Vallei

Behandelplan

Acnelan pakt de verschillende factoren aan die bij een acnehuid een belangrijk rol spelen. Het unieke complex van actieve ingrediënten, die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun veelvuldige eigenschappen. De samenstelling omvat de aanwezigheid van salicylzuur, amandelzuur en sodium lepargilate die samen met het exclusieve bexaretinyl complex (= een retinoïde, vorm van vitamine A) een unieke samenwerking uitoefenen en zorgen voor een uitgebreide reiniging en vernieuwing van de acnegevoelige huid.

Afspraak maken

Huidkliniek de Vallei praktijk
• Vergoeding

Wordt deze behandeling vergoed?

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan de behandeling van acne in zijn geheel of gedeeltelijk door je zorgverzekeraar vergoed worden. Neem contact op met de zorgaanbieder of laat Huidkliniek de Vallei de polisvoorwaarden checken.

Afspraak maken

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Mijn passie en doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Ik begrijp als geen ander dat acne veel onzekerheid met zich mee kan brengen. Ik help je graag mee om je huid te verbeteren.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan