Lycogel camouflagebehandeling

• Lycogel/ camouflagetherapie

Camouflage therapie met lycogel

Lycogel is een camouflageproduct. Het biedt perfecte dekking voor verschillende soorten huidoneffenheden. Tegelijkertijd wordt het herstel van de huid bevorderd en voedt het de huid. Alle Lycogel producten zijn geformuleerd met de unieke Lycogel technologie. Deze technologie bestaat uit de Designer Gel Base, dat zich gedraagt als een zuurstof doorlatende matrix en het krachtige LYCO-Complex, een verzamelnaam voor de krachtige combinatie van 3 actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong die de huid voorzien van zuurstof, hydratatie en voeding. Daarnaast bevatten alle producten UVA en UVB SPF 30 zonbescherming. Wat de producten onderling onderscheidt, is hoe de producten zich gedragen op de huid, dus de make-up look die het je geeft (de Lycogel Looks).

Afspraak maken
×
Wat is lycogel?
• Uitgelegd

Wat is Lycogel?

Lycogel bevat SPF 30, is waterbestendig voor wel 2 tot 3 uur en tevens wrijfbestendig. De hele dag ben je verzekerd van een egale dekking. Lycogel gaat lang mee, aangezien je maar weinig product nodig hebt. Het bevat een luchtdicht pompsysteem en smeert makkelijk uit. Alle Lycogel producten zijn geformuleerd met de unieke Lycogel technologie. Deze technologie bestaat uit de Designer Gel Base, dat zich gedraagt als een zuurstof doorlatende matrix en het krachtige LYCO-Complex, een verzamelnaam voor de krachtige combinatie van 3 actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong die de huid voorzien van zuurstof, hydratatie en voeding. Daarnaast bevatten alle producten UVA en UVB SPF 30 zonbescherming. Wat de producten onderling onderscheidt, is hoe de producten zich gedragen op de huid, dus de make-up look die het je geeft (de Lycogel Looks).

Afspraak maken

Lycogel/ camouflagetherapie tarieven


Tarieven

  • Camouflagetherapie gelaat i.c.m. met bijpassend product: € 95,00 voor 30 minuten
  • Lycogel Breathable camouflage: € 50,00 (15 ml)
  • Lycogel Breathable tint: € 63,00 (30 ml)

Wordt het vergoed?

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan de behandeling camouflagetherapie gelaat en/of het product Lycogel in zijn geheel of gedeeltelijk door je zorgverzekeraar vergoed worden. Neem contact op met de zorgaanbieder of laat Huidkliniek de Vallei de polisvoorwaarden checken.

Afspraak maken

Lycogel therapie bij Huidkliniek de Vallei
• Ingrediënten

Lycogel bij Huidkliniek de Vallei

Elk product is geschikt voor alle huidtypen en elke gelegenheid wat wij de Lycogel moments noemen. De actieve ingrediënten die Lycogel bevat zijn:

  • Zuurstof. Lycogel verhoogt de hoeveelheid zuurstof in de cel. Zuurstof zorgt voor celvernieuwing en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.
  • Hyaluronzuur. Dit zorgt voor optimale hydratatie van de huid. Lycogel bevat drie soorten hyaluronzuur, waardoor er in drie lagen van de huid vocht wordt vastgehouden. Dit zorgt voor een goede huidbarrière en het vermindert fijne lijntjes.
  • Voedingsstoffen. Lycogel bevat post-biotica. Het brengt het microbioom van de huid in balans, werkt antimicrobieel en herstelt de overgevoelige huid. Het biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, stimuleert eveneens de collageenproductie en werkt anti-aging.

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op

Lycogel pearl
• Verschillende doeleinden

Waar wordt het voor gebruikt?

Lycogel is breed inzetbaar. Het is geschikt voor elke gelegenheid en voor dagelijks gebruik. Zo kan het bij acne gebruikt worden, aangezien het de huid laat ademen en antimicrobieel werkt. Daarnaast is het een mooi product om bij pigmentatieproblematiek in te zetten. Ook voor degenen die geen huidproblemen hebben is het ook geschikt om het te gebruiken, omdat het de huid voedt, verzorgt en anti-aging werkt. Het kan als een soort van BB cream of foundation worden gezien, maar met verzorgende, herstellende en cel vernieuwende eigenschappen.

Gratis consult

Ons assortiment Lycogel

Bij Huidkliniek de Vallei bieden wij 4 producten aan van Lycogel:

Breathable camouflage

Dit product geeft een matte dekking en kun je in meerdere lagen aanbrengen. Het te vergelijken met een foundation. Het is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, die voor een perfecte tint gecombineerd kunnen worden.

Breathable tint

Dit product kan het beste vergeleken worden met een BB cream. Het is iets minder dekkend dan de camouflage variant en geeft meer een glow/glans op het gezicht. Er zijn 6 kleuren verkrijgbaar.

Breathalble balm

Dit product bevat dezelfde eigenschappen als de camouflage en tint, maar bevat geen tint of kleur en is dus transparant.

Concealer

Dit product is bedoeld om kleine gedeeltes te camoufleren, zoals donkere kringen onder de ogen, moedervlekken, couperose etc. Ook de concealer bevat SPF 30.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze Lycogel producten?

Neem contact op

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Mijn passie en doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Een medische peeling kan goed worden ingezet om verschillende soorten huidaandoeningen te verminderen. Een echte alleskunner.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan