Zomeraanbiedingen - Huidkliniek de Vallei

• Huidkliniek de Vallei

Zomerbehandelingen

In de zomer kunnen we niet altijd diepe medische peelings inzetten, aangezien je voorzichtiger moet zijn met blootstelling aan zonlicht. Daarom bieden we in de zomer speciale summer facials aan.

Afspraak maken
×
Ben jij klaar voor de zomer?
• Huidkliniek de Vallei

Ben jij klaar voor de zomer?

Deze behandelingen zijn geschikt voor klanten die afgelopen maanden (afgelopen winter) bij ons onder behandeling zijn geweest voor huidverbetering, om zo het resultaat te behouden in de zomer en de huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door de zon. Ook voor nieuwe klanten is het een geschikte behandeling om mee te starten en het behandeltraject langzaam op te bouwen, waardoor we in het najaar sterker en dieper kunnen behandelen. Daarnaast kan het bij iedereen uitgevoerd worden die even een boost aan de huid wilt geven en de huid wil beschermen of herstellen in de zomerperiode!

Afspraak maken

We bieden 4 soorten summer facials aan

Detox

Deze behandeling zorgt voor regeneratie en herstel van de huid in de zomer. Het bestaat uit een 3-stap reiniging, lichte peeling, microneedling met insluizing van hydraterend serum, masker en/of LED, afsluitende verzorging.

Glow on

Deze behandeling versterkt de huidbarrière tegen zonschade. Het bestaat uit een 3-stap reiniging, lichte dubbele peeling, microneedling met insluizing van 70% vitamine C, masker, LED, afsluitende verzorging.

Reset

Dit geeft een boost aan de droge, gevoelige huid tijdens de zomer. Het bestaat uit een 3-stap reiniging, lichte dubbele peeling, microneedling met insluizing van hydraterend serum, speciaal serum en chronodiffusie serum, LED, afsluitende verzorging.

Reveal and protect

Het bestaat uit een 3-stap reiniging, lichte dubbele peeling, microneedling met insluizing van tranexaminezuur (remt de pigmentvorming) en vervolgens insluizing van hydraterend serum, masker gericht op het pigment, 2 chronodiffusie serums, afsluitende verzorging.

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Huidkliniek de Vallei

Gratis consult?

Bij het boeken van afspraak hoef je nog geen keuze te maken tussen de verschillende summer facials. Dit kunnen we samen in de kliniek bespreken. Voor het boeken kies je de optie ‘Zomerbehandelingen’. Kom je liever eerst langs voor een gratis consult? Dan ben je ook van harte welkom!

Gratis consult