Wat is Transformational cupping?

• Huidkliniek de Vallei

Transformational cupping

Transformational cupping is een speciale cuppingmethode met glazen cups, gecombineerd met manuele therapie, voeding en detoxing. Cupping is een alternatieve therapeutische techniek die al eeuwenlang wordt toegepast in verschillende culturen, met name in de traditionele Chinese geneeskunde

Gratis Consult Afspraak maken
×
TCA behandeling nazorg Huidkliniek de Vallei
• Huidkliniek de Vallei

De behandeling

De cups die wij hebben zijn zeer krachtig. Door deze cups vacuüm te laten zuigen en over de huid te bewegen maak je zowel oppervlakkige als diepe lagen los in de huid. De doorstroming verbetert, spierknopen gaan los, vetverklevingen schieten los en er ontstaat meer ruimte in het gebied. In ons lichaam is alles verbonden door middel van bindweefsel. Dit kan ‘vast’ gaan zitten. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Met transformational cupping maken we dit tot diep in de huid los.

Afspraak maken

Kim Cupping Methode
• Huidkliniek de Vallei

Kim Cupping Methode

De Kim Cupping Methode verschilt van normale cupping doordat het een speciale techniek is, gebaseerd op het voelen van blokkades (manuele therapie) met behulp van Oosterse en Chinese geneeskunde, gecombineerd met elementen uit de Hawaïaanse traditie. Hierbij speelt natuurlijke voeding een rol als medicijn, met een moderne benadering van detox. Transformational Cupping is een vorm van cupping die intensiever en diepgaander is dan gewone cupping, waardoor het effectiever is. Tijdens een cupping behandeling worden verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oude pijnen, klachten, bindweefsellagen, vetophopingen en spierknopen losgemaakt. Dit bevordert de bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Je ervaart letterlijk meer ruimte in je hoofd en lichaam, voelt je lichter en energieker, en hebt een frisser en helderder gevoel.

Afspraak maken

Het Behandelplan
• Huidkliniek de Vallei

Behandelplan

Er zijn meerdere behandelingen nodig om tot het eindresultaat te komen. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals locatie en duur van de klachten. Over het algemeen zijn er maximaal 10 behandelingen nodig. Het interval varieert tussen 1 en 2 weken. De resultaten van Transformational Cupping zijn opmerkelijk. Wanneer afvalstoffen worden verwijderd, kan het lichaam herstellen en wordt het zelfgenezend vermogen optimaal geactiveerd. De huid kan na de behandeling er rood uitzien en kunnen er blauwe plekken ontstaan. Ook kan er zwelling ontstaan en kan het een paar dagen beurs aanvoelen. De blauwe plekken verdwijnen na 1 à 2 weken. Indien de behandeling tegen pijnklachten is, ontstaat er vaak direct na de behandeling pijnverlichting. Sommigen kunnen er zelfs ‘ziek’ van worden en koorts krijgen.

Afspraak maken

Transformational cupping tarieven


Tarieven

Behandelingen:

  • 30 minuten: €65,-
  • 60 minuten: €95,-
  • 120 minuten: €120,-

Afspraak maken

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Reviews

José

De pigment plekjes namen met 50 % af na de eerste behandeling en na de tweede behandeling was er bijna geen pigment meer zichtbaar. Dit gaf me meer een zelfverzekerd gevoel. De nabehandeling bestond uit een crème die de huid sneller deed herstellen.

Reviews

Lisanne

Ik heb een zeer aangename ervaring met mijn therapeut Dionne Smits. Ze is ontzettend professioneel en deskundig, heel vriendelijk maar ook realistisch. Ze geeft bijzonder goed uitleg over de behandeling en het traject na de behandeling.

Reviews

Maxime

Heel deskundig advies en stelt je op je gemak. Dionne Smits legt alles altijd duidelijk en stap voor stap uit en kijkt wat voor jouw huid het beste is. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Voeding en verwerking
• Huidkliniek de Vallei

Voeding en verwerking

Voeding speelt een belangrijke rol bij cupping, omdat het doel is om opgehoopte afvalstoffen te verwijderen en slijm en verklevingen los te maken, zodat harmonie hersteld kan worden. Orthomoleculair therapeuten benadrukken al lange tijd het belang van de juiste voeding. Aangezien de juiste voeding per persoon verschilt, wordt dit individueel aangepast. Met Transformational Cupping kunnen afvalstoffen afgevoerd worden. Helaas worden we tegenwoordig blootgesteld aan luchtvervuiling, medicatie, vaccinaties, stress op verschillende niveaus, E-nummers, verzorgingsproducten, 5G-straling en andere vormen van straling, schoonmaakmiddelen, enzovoort, die ons lichaam belasten met afvalstoffen. Het is belangrijk om de organen te ondersteunen bij het afvoeren hiervan.

Gratis consult

De resultaten na transformational cupping
Dionne Smits

De resultaten

De resultaten van Transformational Cupping zijn opmerkelijk. Wanneer afvalstoffen worden verwijderd, kan het lichaam herstellen en wordt het zelfgenezend vermogen optimaal geactiveerd. De volgende klachten/structuren kunnen worden behandeld d.m.v. transformational cupping: cellulite, vet, verklevingen, afvalstoffen, blokkades, littekens, aderen, striae, bindweefsel, meridianen, lymfesysteem, spieren, pezen, gewrichten, organen, trauma’s, ziekten, ongemakken, kwalen en klachten, migraine en prikkelbare darmsyndroom.

Gratis consult

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan mag ik eindelijk mijn passie en droom om een eigen kliniek te openen waarmaken. Mijn doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Voor meer informatie en persoonlijk advies plan een gratis consult in.

Gratis consult

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan