Coagulatie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

• Huidonregelmatigheden

Coagulatie behandeling

Een huisarts of dermatoloog zal onschuldige kleine huidonregelmatigheden vaak niet behandelen, omdat ze als cosmetisch worden beschouwd. Dit soort puistjes zijn vaak makkelijk te verwijderen. Bij Huidkliniek de Vallei nemen we de tijd voor dergelijke behandelingen, wat resulteert in een nauwkeurig, kwalitatief hoogstaand resultaat.

Afspraak maken
×
Coagulatie behandeling
• Behandelmogelijkheden

Behandeling

Bij Huidkliniek de Vallei bieden we twee behandelmogelijkheden:

  1. Coagulatie: Met warmte en elektrische geleiding wordt de plek dichtgeschroeid en vlak gebrand van de huid. Er blijf dan een klein zwart plekje achter wat binnen enkele dagen hersteld.
  2. Curettage: Door middel van een scherp ringetje wordt de verhoogde huid weg geschraapt
    Dit wordt bijvoorbeeld gedaan bij ouderdomswratjes (verruca Seborroica). Er blijft een klein oppervlakkig schaafwondje over.

Afspraak maken

Coagulatie behandeling tarieven


Tarieven (15 tot 60 minuten)

  • 15 minuten coagulatie van 1 bultje 50,-
  • 30 minuten coagulatie 85,-
  • 45 minuten deelgebied 110,-
  • 60 minuten coagulatie 150,-

Afspraak maken

Coagulatie nazorg
• Huidkliniek de Vallei

Na de behandeling

Na de behandeling kan je huid er enkele dagen rood uitzien. De kleine korstjes verdwijnen binnen een week en de huid zal genezen zonder littekens. Wij adviseren om de plekjes tot 4 weken na de behandeling goed te beschermen tegen de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met een breedspectrum SPF van minimaal factor 30.

Afspraak maken

Coagulatie behandeling Huidkliniek de Vallei
• Huidkliniek de Vallei

De duur van de behandeling

Hoeveel behandelingen er nodig zijn om de plekjes te verwijderen hangt af van de hoeveelheid plekjes. Gemiddeld zijn er 1-2 behandelingen per plekje nodig. De behandeling kan als gevoelig ervaren worden en in sommige gevallen is het raadzaam om de plekjes voorafgaande te verdoven met een verdovende crème die bij de huisarts verkregen kan worden.

Afspraak maken

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Mijn passie en doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Als jij je stoort aan een plekje dan is dat al genoeg om er iets aan te doen. Ik help je hier graag mee.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan