Huidkliniek De Vallei te Veenendaal

Behandelingen

×

Behandelingen

Hier lees je alle behandelingen van Huidkliniek de Vallei.

Acnetherapie Huidkliniek Veenendaal

Acnetherapie

Neem een kijkje bij onze Acnetherapie

Coagulatie behandeling

Coagulatie behandeling

Neem een kijkje bij onze Coagulatie behandeling

Cosmelan behandeling

Cosmelan behandeling

Neem een kijkje bij onze Cosmelan behandeling

Dermamelan behandeling

Dermamelan behandeling

Neem een kijkje bij onze Dermamelan behandeling

HIFU behandeling

HIFU behandeling

Neem een kijkje bij onze HIFU behandeling

Huidverjonging behandeling Huidkliniek de Vallei

Huidverjonging

Neem een kijkje bij onze huidverjonging behandeling

LED-therapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

LED-therapie

Neem een kijkje bij onze LED-therapie

Litteken-therapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

Litteken therapie

Neem een kijkje bij onze litteken therapie

Lycogel camouflage

Lycogel/ camouflagetherapie

Neem een kijkje bij onze lycogel

Medische peeling

Medische peeling

Neem een kijkje bij onze Medische peeling

Microneedling behandeling

Microneedling behandeling

Neem een kijkje bij onze Microneedling behandeling

Huidtherapie de Vallei Wageningen

Rosacea behandeling

Neem een kijkje bij onze Rosacea behandeling

SkinPen behandeling

SkinPen behandeling

Neem een kijkje bij onze SkinPen behandeling

TCA behandeling nazorg

TCA behandeling

Neem een kijkje bij onze TCA behandeling

Transformational cupping

Transformational cupping

Neem een kijkje bij onze Transformational cupping

Zomerbehandelingen

Zomerbehandelingen

Neem een kijkje bij onze seizoensbehandelingen

Neem contact op met Huidkliniek de Vallei

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Afspraak maken

Afspraak maken

Maak een afspraak voor één van onze behandeling

Huidverbeterende behandelingen

Veel mensen hebben te maken met huidproblemen. Die ook als ontzettend storend worden ervaren. Je kunt er ongemakken van hebben, zoals een branderige of jeukende huid, je kunt vervelende infecties krijgen en ook cosmetisch gezien zijn huidproblemen een doorn in het oog. Daarom is het slim om je huidproblemen te laten behandelen door een specialist. Met huidverbeterende behandelingen kun je jouw huid weer gezond maken en jezelf weer zelfverzekerder voelen. Maar welke huidverbeterende behandelingen zijn er?

Acnetherapie

Acne is een van de meest voorkomende en ook vervelendste huidaandoeningen die er zijn. In de volksmond wordt de aandoening aan de talgklieren ook wel jeugdpuistjes genoemd en je kunt er flink last van hebben. Terwijl het ook niet mooi is om te zien. Zeker niet als je acne in het gezicht hebt. Met de acnetherapie behandeling van Huidkliniek De Vallei kunnen we je acneproblemen verhelpen. Wij maken gebruik van de acnelanmethode waarbij de intensieve medische behandeling gecombineerd wordt met een complete lijn aan verzorgingsproducten voor thuis.

Bekijk behandeling

Coagulatie behandeling

Onregelmatigheden in de huid en puistjes die onschuldig zijn, worden doorgaans niet door de arts behandeld. Omdat het puur cosmetisch is. Daarom heb je de hulp nodig van een specialist, zoals Huidkliniek De Vallei, om onregelmatigheden en puistjes te verwijderen. Wij gebruiken verschillende technieken om puistjes te verwijderen. Bij coagulatie wordt met behulp van warmte en elektrische geleiding het plekje dichtgeschroeid. Na de behandeling blijft er een zwart vlekje over dat vanzelf geneest. Met curettage wordt met een scherp ringetje de verhoogde huid weggeschraapt. Een methode die vaak wordt gekozen voor het verwijderen van bijvoorbeeld ouderdomswratjes.

Bekijk behandeling

Cosmelan behandeling

Heb je last van hyperpigmentatie? Dat is een zeer vervelende, maar onschuldige aandoening die niet door een arts wordt behandeld. Bij Huidkliniek De Vallei kunnen wij hyperpigmentatie wel behandelen en dat doen we met de Cosmelan behandeling. Met deze behandeling remmen we de verhoogde productie van melanine af. De verhoogde productie van melanine is de veroorzaker van hyperpigmentatie en kan ontstaan door infecties, beschadigingen en acnelittekens. De behandeling bestaat uit een aantal klinische behandelingen van 45 minuten gecombineerd met een complete lijn aan verzorgingsproducten voor thuis.

Bekijk behandeling of lees meer over hyperpigmentatie

Dermamelan behandeling

Pigmentaandoeningen zijn vervelend en de donkere vlekken in de huid wil je het liefst laten verwijderen. Bij Huidkliniek De Vallei zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van de Dermamelan methode. De beste depigmenterende methode die er is en die ook uitsluitend door artsen en huidspecialisten mag worden uitgevoerd. Een Dermamelan behandeling kan 6 tot 12 maanden duren en bestaat uit zowel klinische behandelingen als behandeling met verzorgingsproducten voor thuis.

Bekijk behandeling of lees meer over pigmentvlekken

HIFU behandeling

Wil je jouw huid verbeteren en verjongen, maar zijn fillers en botox nog een brug te ver? Dan is een HIFU behandeling van Huidkliniek De Vallei een uitstekend alternatief. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en met deze behandeling kunnen we rimpels verminderen en de huidstructuur verbeteren. Zelfs de vervelende onderkin kunnen we behandelen met een HIFU behandeling. Na een HIFU behandeling is het effect al direct zichtbaar en het is ook een veilige en effectieve methode om de huid te verbeteren en te verjongen.

Bekijk behandeling

Huidverjonging

Niemand wil zichtbaar ouder worden, maar het is een natuurlijk proces wat er nu eenmaal bijhoort. Veel mensen hebben zelfs al op jonge leeftijd last van een verouderde huid, want roken, slechte eetgewoontes en een ongezonde levensstijl zorgen ervoor dat je huid ouder lijkt dan dat die daadwerkelijk is. Gelukkig is hier wat aan te doen, want met onze huidverjonging behandelingen kunnen we je huid verjongen. Bij Huidkliniek De Vallei hebben wij vier verschillende soorten behandelingen waaruit je kunt kiezen;

  • Kuur van vier mesopeel TCA-target behandelingen.
  • Eén Mesopeel PhenTCA-target behandeling.
  • Microneedling kuur van vier behandelingen in combinatie met skinboosters.
  • Photofacial IPL-behandeling.

Bekijk behandeling

LED-therapie

LED-therapie wordt ook wel Active Cellular Light Therapy genoemd en deze behandeling is een efficiënte behandeling die vaak na andere huidverbeterende behandelingen wordt uitgevoerd. LED-therapie zorgt namelijk voor een beter effect van behandelingen, zoals een medische peeling en acnetherapie. Ook na een behandeling voor het verjongen van de huid is LED-therapie meer dan wenselijk. Terwijl de therapie ook de huid helpt bij het herstellen.

Bekijk behandeling

Litteken therapie

Met litteken therapie kunnen we littekens behandelen, maar we zijn ook eerlijk. Littekens krijgen we nooit helemaal weg, maar we kunnen ze wel kleiner maken en er anders uit laten zien. Microneedling is het meeste wat wordt ingezet bij een littekenbehandeling. Met kleine fijne naaldjes wordt de huid beschadigd waardoor de weg voor groeifactoren vrijkomt. Celdeling, het aanmaken van collageen en elastine wordt hiermee gestimuleerd. Een litteken therapie wordt doorgaans ook gecombineerd met een medische peeling om de intensiteit van de behandeling te vergroten.

Bekijk behandeling

Medische peeling

Met chemische medische peelings kunnen we de huid vernieuwen, maar welke medische peeling en behandeling wordt toegepast, is per persoon verschillend. Of liever gezegd per huid verschillend. Iedere behandeling vraagt dan ook om een andere aanpak. Sterke indicatoren om met een medische peeling aan de slag te gaan zijn;

Bekijk behandeling

Microneedling behandeling

Last van huidveroudering, pigmentvlekken of een doffe huid? Of wil je de huid verbeteren en sterker maken? Dan is een microneedling behandeling de beste behandeling die je kunt kiezen. De behandeling wordt vaak uitgevoerd in combinatie met een tussenstof of een medische peeling om de intensiteit van de behandeling te vergroten. De behandeling is wel zeer effectief en ook nog eens non-intensief.

Bekijk behandeling

Rosacea behandeling

Rosacea is een vervelende aandoening die zich vooral in het gelaat manifesteert. Rode bultjes, puistjes en zichtbare bloedvaatjes zorgen voor een vervelend gezicht. Ondanks dat de chronische huidaandoening niet te genezen is, kunnen we rosacea wel verminderen. Met behulp van de producten van Renophase. De behandeling wordt vaak gecombineerd met LED-therapie om ervoor te zorgen dat de huid de ingrediënten beter opneemt en dat de huid ook beter herstelt.

Bekijk behandeling

TCA behandeling

TCA behandelingen zijn cosmetische behandelingen waarmee we het uiterlijk van de huid kunnen verbeteren. Bij een TCA behandeling worden dode huidcellen verwijderd en de groei van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Tijdens de behandeling kan er wel een branderig gevoel ontstaan, omdat er meerdere lagen van chemische peeling worden aangebracht. Wij proberen de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken, maar het is wel geadviseerd om voorafgaand de behandeling een pijnstiller in te nemen.

Bekijk behandeling

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Janneke
Janneke
2023-10-21
Bij Huidkliniek De Vallei kon ik terecht voor laserontharing en ik heb daar geen moment spijt van gehad. Al een paar weken na de eerste behandeling zag ik veel minder haren terugkomen en nu de behandelingen klaar zijn ben ik heel blij met het eindresultaat. Verder ben ik heel deskundig en vriendelijk geholpen door Dionne en de laatste paar afspraken door Jolien. Het is voor mij de investering helemaal waard geweest en kan het daarom zeker aanbevelen!
A B
A B
2023-10-18
Ouderdomsvlekjes laten verwijderen. Alles werd goed uitgelegd. Goed resultaat!
Rosalie vds
Rosalie vds
2023-10-13
Vandaag een cupping behandeling laten doen. Super fijn! Ze legde duidelijk uit wat ze deden, wat ik kon gaan zien en wat ik kon gaan voelen! Ik ga zeker terug!
Kim
Kim
2023-09-29
Ik ben enthousiast over het resultaat dat ik heb geboekt bij Huidkliniek de Vallei. Ik ben begonnen met laserontharing, waar ik al vrij snel verschil van merkte. Nu ben ik geheel haarvrij en plan ik 1 á 2 keer een onderhoudsbehandeling per jaar. Een aanrader als het aan mij ligt.
Daaf Vunderink
Daaf Vunderink
2023-09-28
Deskundig advies en erg tevreden over Huidkliniek de Vallei !
Hans Wubbels
Hans Wubbels
2023-09-23
Ben zeer tevreden met het behaalde resultaat er wordt duidelijk gezegd wat de mogelijkheden zijn
Deborah
Deborah
2023-09-23
Professioneel en aardig personeel!
Sander de Vree
Sander de Vree
2023-09-23
Professioneel, goed advies en effectieve behandelingen
Asta
Asta
2023-09-22
Ik kom al meer dan een jaar hier. Heb meerdere microneedling behandelingen gehad bij Dionne. Ook laser ontharing en paar andere gezichtbehandelingen Ik ben hier heel erg tevreden mee. Ze neemt alle tijd voor je en gaat professioneel te werk. Ze legt duidelijk uit wat er mogelijk is en wat er gaat gebeuren en ze staat open voor vragen. Deze kliniek is zeker een aanrader.
Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan mag ik eindelijk mijn passie en droom om een eigen kliniek te openen waarmaken. Mijn doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Voor meer informatie en persoonlijk advies plan een gratis consult in.

Gratis consult

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan