Rosacea behandeling Huidkliniek de Vallei Veenendaal

• Huidkliniek de Vallei

Rosacea behandeling

Rosacea is een chronische huidaandoening, die zich in het gelaat bevindt. Deze aandoening kenmerkt zich aan de blijvende, roodheid, bultjes, puistjes en zichtbare bloedvaatjes. Chronisch betekent helaas ook dat rosacea nooit helemaal over zal gaan. Gelukkig is rosacea goed te behandelen en te verminderen, zodat de klachten op de achtergrond verdwijnen.

Afspraak maken
×
Rosacea behandeling
• Het proces

Behandeling

Bij Huidkliniek de Vallei kunnen we verschillende therapieën inzetten om ervoor te zorgen dat rosacea minder zichtbaar is. Het voornaamste doel is om de huid barrière te herstellen. Dit kan middels een behandeling met de producten van Renophase, die speciaal zijn ontworpen om lastige huid indicaties te behandelen. Deze behandelingen worden in combinatie met LED-therapie uitgevoerd. Active Cellular light therapy zorgt ervoor dat de huid beter herstelt en zorgt ervoor dat de ingrediënten tijdens de behandeling geactiveerd worden en dieper in de huid worden opgenomen.

Afspraak maken

Rosacea behandeling tarieven


Tarieven

Rosacea middels Renophase peels (vergoeding via de zorgverzekering potentieel mogelijk)

  • 45 minuten reinigende behandeling i.c.m. medische peeling 95,-
  • 60 minuten reinigende behandeling i.c.m. medische peeling 105,-

Rosacea behandeling worden voorzien van een juist productadvies.

i.c.m. met laser voor bijkomende vaatjes vanaf 125,- per behandeling

Afspraak maken

Roodheid verminderen behandeling
• Couperose

Roodheid verminderen

Mochten er na de behandeling nog rode vaatjes (couperose) achterblijven, dan kunnen we deze behandelen middels een IPL- of laserbehandeling. De roodheid wordt hierdoor zichtbaar minder. Lees meer over de behandeling van couperose.

Afspraak maken

Vergoeding Rosacea behandeling
• Vergoeding

Wordt deze behandeling vergoed?

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan de behandeling van rosacea in zijn geheel of gedeeltelijk door jouw zorgverzekeraar vergoed worden. Neem contact op met de zorgaanbieder of laat Huidkliniek de Vallei de polisvoorwaarden checken.

Afspraak maken

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Mijn passie en doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Gelukkig is rosacea goed behandelbaar en ik help je graag verder met je wensen.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan