Huidkliniek de Vallei Veenendaal

• Huidkliniek de Vallei

Huidtherapie Veenendaal

Huidkliniek de Vallei is een een huidtherapeutische kliniek en is gevestigd in Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in huidtherapie, zoals acnetherapie, huidverjonging, pigmentbehandelingen, laserontharing en litteken therapie. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste hoogwaardige dermatologische lasers.

Behandelingen Laserbehandelingen
×
Huidtherapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal
• Huidverzorging

Huidtherapie Veenendaal

Je huid is het grootste orgaan en krijgt veel te verduren gedurende de jaren. Korte nachten, zonnige vakanties, luchtvervuiling, slechte voeding, roken en alcohol. Allemaal factoren die invloeden hebben op de staat van je huid. Het kan daarom geen kwaad om goed voor je huid te zorgen.  Jouw huid is je visitekaartje en verteld veel over hoe jij je voelt en of je lekker in je vel zit. Want als je huid straalt, straal jij ook!

Afspraak maken

Huidtherapie consult Veenendaal Huidkliniek de Vallei
• Huidverbetering

Huidtherapie in Veenendaal!

Als Huidtherapeut gevestigd in Veenendaal is mijn missie ieder huidprobleem te verminderen, op te lossen of te doen voorkomen. Tijdens de hbo-studie leer je ontzettend veel over verschillende huidaandoeningen en dat zijn er een hoop. Het register telt al meer dan 2000 verschillende huidaandoeningen. Dit maakt ons werk interessant en uitdagend maar tegelijkertijd ook ontzettend complex. Klinisch redeneren blijft bij ieder klant belangrijk.

Afspraak maken

Huidkliniek Huidkliniek de vallei behandelkamer
• Huidtherapie Veenendaal

Ben je op zoek naar een Huidtherapeut in Veenendaal?

Dan ben je bij Huidkliniek de Vallei op het goede adres.  Wij zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen en huidverbetering waarbij kwaliteit voorop staat. Daarom werken we alleen met hoogwaardige (laser)apparatuur en goede producten. De medische lasers zijn voorzien van een FDA-keurmerk en voldoen aan de Europese eisen. U wordt altijd behandeld door een ervaren huidtherapeut die over een AGB-code beschikt en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister zodat u ten alle tijden veilig en effectief behandeld kan worden.

Afspraak maken

Huidtherapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal
• Huidverbetering

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Huidkliniek de Vallei in Veenendaal richten we ons op medische en cosmetische behandelingen. Denk hierbij aan het verwijderen van goedaardige huidbultjes, het verwijderen van ongewenste (gezichts)haren, fruitzuur peelings, microneedling behandeling, pigmentbehandelingen, het behandelen van schimmelnagels en we geven goed advies over huidverbeterende producten. We geven persoonlijk advies en stellen gericht een passend behandelplan op. Doormiddel van een huidscan nemen we net een dieper kijkje in de huid zodat we goed kunnen zien waar het probleem zich bevindt, want niet alle schade is aan de buitenkant te zien. Bent u geïnteresseerd geworden over de conditie van uw huid, of heeft u last van een huidprobleem neem contact op voor een vrijblijvend consult.

Afspraak maken

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Reviews

José

De pigment plekjes namen met 50 % af na de eerste behandeling en na de tweede behandeling was er bijna geen pigment meer zichtbaar. Dit gaf me meer een zelfverzekerd gevoel. De nabehandeling bestond uit een crème die de huid sneller deed herstellen.

Reviews

Lisanne

Ik heb een zeer aangename ervaring met mijn therapeut Dionne Smits. Ze is ontzettend professioneel en deskundig, heel vriendelijk maar ook realistisch. Ze geeft bijzonder goed uitleg over de behandeling en het traject na de behandeling.

Reviews

Maxime

Heel deskundig advies en stelt je op je gemak. Dionne Smits legt alles altijd duidelijk en stap voor stap uit en kijkt wat voor jouw huid het beste is. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidtherapie Veenendaal

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan mag ik eindelijk mijn passie en droom om een eigen kliniek te openen waarmaken. Mijn doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Voor meer informatie en persoonlijk advies plan een gratis consult in.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.