Microneedling Huidkliniek de Vallei Veenendaal

• Huidverbetering

Microneedling behandeling

Huidverbetering staat bij Huidkliniek de Vallei op nummer één. Deze non-invasieve behandeling kan daarbij niet ontbreken. Microneedling kan bij iedere huid worden ingezet om ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan te pakken. Deze ongemakken bestaan onder andere uit een doffe huid, pigmentvlekken, verlies van veerkracht en stevigheid en het pakt de grove structuur van de huid aan.

Afspraak maken
×
Microneedling behandeling
• Speed Wave Therapy

Behandeling

Het mooie aan de Speed Wave Therapy is dat – wanneer het door een professionele hand wordt uitgevoerd – verschillende indicaties effectief behandeld kunnen worden. De behandeling wordt vaak uitgevoerd in combinatie met een tussenstof en/of medische peeling om zo de intensiteit van de behadeling te vergroten. Deze medische peelings kunnen variëren van een 70% vitamine C peeling tot een TCA 12-20% peeling.

Afspraak maken

Microneelding behandeling tarieven


Tarieven

Microneedling incl. skinboosters (vergoeding via de zorgverzekering potentieel mogelijk)

  • Microneedling gehele gelaat 165,-
  • Microneedling gelaat en hals 195,-
  • Microneedling gelaat hals en decolleté 250,-
  • Litteken(s) klein gebied vanaf 100,-

Kan i.c.m. led therapie worden ingezet om het herstel te bevorderen.

Afspraak maken

Speedwave therapie
• Behandeling

Speedwave Therapy

Speedwave Therapy maakt gebruik van een chirurgische 36 puntsnaald, die miljoenen microperforaties per seconde levert. Met behulp van deze minuscule kleine en fijne naaldjes wordt de lederhuid licht beschadigd. Bij deze beschadiging komen groeifactoren vrij, wat tot stimulatie van de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine leidt, waardoor de huid gladder en steviger aanvoelt. Het huid reliëf wordt zo op een non-invasieve manier opgevuld. De pen heeft 6 speed levels voor een snellere en comfortabele wendbaarheid. Dit maakt de behandeling minder pijnlijk dan de reguliere pennen.

Afspraak maken

Speedwave therapie nazorg
• Huidkliniek de Vallei

Nazorg en herstel

Tijdens de behandeling kunnen er lichte puntbloedingen optreden, roodheid en zwelling. Gelukkig herstelt, met de juiste verzorgingsproducten, de huid binnen enkele dagen. Gebruik altijd een goede zonnebescherming na een microneedling behandeling.

Je kunt de behandeling ook combineren met LED-therapie voor een nog mooier resultaat en een betere wondgenezing. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder.

Afspraak maken

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan mag ik eindelijk mijn passie en droom om een eigen kliniek te openen waarmaken. Mijn doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Voor meer informatie en persoonlijk advies plan je een gratis consult in.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.