Cosmelan depigmentatie Veenendaal

• Depigmentatie

Cosmelan behandeling

Cosmelan is een medische depigmentatie methode. Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door een verhoogde productie van melanine. Dit kan komen door bijvoorbeeld beschadiging door de zon, ontsteking of ander huidletsel zoals acnelittekens. Een Cosmelan behandeling zorgt ervoor dat de verhoogde productie van melanine wordt afgeremd.

Afspraak maken
×
Cosmelan analyse
• Behandelplan

De behandeling

Cosmelan behandeling bestaat uit twee klinische stappen:

  1. De klinische behandeling
  2. De thuisverzorgingsproducten

De huidtherapeuten zullen uw huid analyseren met de OBSERV 520 x, zodat er een volledig behandelplan opgesteld kan worden. De klinische behandeling duurt 45 minuten en begint met het reinigen en voorbereiden van uw huid om overtollige olie te verwijderen, gevolgd door het aanbrengen van een dikke laag Cosmelan gezichtsmasker. Het Cosmelan gezichtsmasker wordt gelijkmatig en over je hele gezicht aangebracht en het blijft 8-12 uur op je gezicht, afhankelijk van je huidtype. Om deze reden kan het het beste ’s ochtends worden aangebracht. Je krijgt instructies over wanneer en hoe je het masker thuis moet verwijderen.

Afspraak maken

Cosmelan behandeling tarieven


Tarieven

Cosmelan depigmentatie Behandeling inclusief de eerste thuisproducten.

  • 750,-

Afspraak maken

Cosmelan nazorg
• Advies

Na de behandeling

Onmiddellijk nadat je het Cosmelan -masker thuis hebt afgewassen, kunt je last krijgen van bijwerkingen zoals roodheid en schilfering. Gelukkig verdwijnen deze geleidelijk. Make-up kan desgewenst zonder problemen na een dag behandeling worden gedragen. Het peelingeffect begint meestal twee tot drie dagen na de behandeling en gaat vaak gepaard met een strak gevoel in de huid en jeuk. Daarbij is het belangrijk om de thuisproducten volgens de instructies aan te brengen, dit helpt de huid te kalmeren en het gewenste resultaat te bereiken. Na één week kun je het pigment al zien vervagen.

Afspraak maken

Cosmelan resultaat
• Huidkliniek de Vallei

Het resultaat

Na vier weken wordt de eerste controle afspraak ingepland, hierbij worden er ook weer nieuwe foto’s gemaakt en er wordt advies gegeven voor de juiste thuisproducten. De tweede controle afspraak vindt zes weken later plaats, de huid wordt beoordeeld en er wordt gekeken naar een alternatief voor een mooie onderhoudsbehandeling. Het einde van het traject vindt 8 weken later plaats: er worden dan weer nieuwe foto’s gemaakt met de OBSERV, zodat het resultaat duidelijk in kaart wordt gebracht. Ook wordt er productadvies gegeven voor onderhoud.

Afspraak maken

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Mijn passie en doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Pigmentvlekken kunnen als storend worden ervaren en ik help je graag verder om het aanzicht te verminderen.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.