Couperose behandeling Huidkliniek de Vallei Veenendaal

• Huidkliniek de Vallei

Couperose behandeling

Bij Huidkliniek de Vallei kunnen wij couperose op twee manieren behandelen. Bij oppervlakkige haarvaatjes en diffuse roodheid gebruiken we een IPL behandeling. Diepere vaatjes in het gezicht of op andere delen van het lichaam zoals bijvoorbeeld de benen kunnen we behandelen met de Nd:YAG 1064nm laser. Een vaat IPl of Laserbehandeling is veilig, effectief en helpt oneffenheden te verminderen.

Afspraak maken
×
Couperose behandeling
• Het proces

IPL behandeling

Het licht van het apparaat focust zich op het vat en het bloed in het vat. Het bloed wordt verhit en de vaatwand wordt als het ware kapotgeschoten zodat er geen bloed meer door het vat kan stromen. Het lichaam ruimt de vaatjes zelf op. Na de behandeling kan je huid er wat rood uitzien, warm aanvoelen en er kan zwelling optreden. Dit zijn allemaal gewenste reacties die na de behandeling kunnen optreden. Goed koelen met een koud washandje of een cool pack helpt om de huid te kalmeren en zwelling te reduceren. Ook is het belangrijk om na de behandeling een herstellende crème te gebruiken. Laat u daarover goed adviseren door de huidtherapeut.

Afspraak maken

Couperose behandeling


Tarieven

Laser/IPLbehandeling tegen couperose gelaat.

  • Één spider neavi 65,-
  • Halve gelaat: 125,-
  • Neus: 85,-
  • Gehele gelaat (skin rejuvenation) 250,-

Afspraak maken

Couperose laserbehandeling
• Behandeling

Laserbehandeling

De Nd:YAG 1064nm laser focust zich enkel op het oxyhemoglobine (bloed) als doelchromofoor, waardoor je huid zelf intact zal blijven. De laser absorbeert hierdoor enkel het bloed in de vaatjes waardoor de vaatwand samentrekt en hierdoor de vaatjes verdwijnen. Hierna zal het lichaam zelf de vaatjes opruimen.

Afspraak maken

Vergoeding couperose behandeling
• Vergoeding

Wordt deze behandeling vergoed?

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan de behandeling van couperose in zijn geheel of gedeeltelijk door jouw zorgverzekeraar vergoed worden. Neem contact op met de zorgaanbieder of laat Huidkliniek de Vallei de polisvoorwaarden checken.

Afspraak maken

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Mijn passie en doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Rode, oppervlakkige haarvaatjes kunnen als storend worden ervaren. Ik help je graag met het verminderen hiervan.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan