Huidtherapie Ede Huidkliniek de Vallei

• Huidkliniek de Vallei

Huidtherapie Ede

Huidkliniek de Vallei is een een huidtherapeutische kliniek en is gevestigd in Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in huidtherapie, zoals acnetherapie, huidverjonging, pigmentbehandelingen, laserontharing en litteken therapie. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste hoogwaardige dermatologische lasers.

Behandelingen Laserbehandelingen
×
Huidtherapie Huidkliniek de Vallei Ede
• Huidverzorging

Huidtherapie Ede

Huidtherapie is de laatste jaren ontzetten gegroeid en is niet meer weg te denken binnen de gezondheidszorg. De impact van een huidprobleem kan enorm zijn en dit klinkt voor de een misschien gek, maar voor veel mensen kan het een uitlokkende factor zijn voor stress, schaamte, angst en verdriet. Ons doel als huidtherapeut is die onzekerheid bij mensen weg te nemen en de huid weer te doen stralen. Wij staan voor ieder probleem klaar, groot of klein.

Afspraak maken

Huidkliniek de Vallei Ede behandelkamer
• Huidtherapie

Huidkliniek de Vallei

Heeft zijn naam te danken aan de ligging van de kliniek. Deze huidverzorgingskliniek is gevestigd in Veenendaal wat onderdeel is van de Gelderse Vallei. De Gelderse Vallei is een streek gelegen in het midden van Nederland. Doordat de paramedische praktijk makkelijk te bereiken is via de snelweg ben je binnen 10 minuten in Ede. Daarnaast is de praktijk voorzien van gratis parkeergelegenheden voor de deur. Dus ben je opzoek naar huidtherapie Ede dan kan je terecht bij huidkliniek de vallei.

Afspraak maken

Huidtherapie verzorging Huidkliniek de Vallei Ede
• Huidtherapie Ede

Voorkomen is beter dan genezen

De schappen van de drogisterijen staan vol met anti-age producten. Producten die gouden bergen beloven maar die weinig daadwerkelijk zichtbaar verschil maken. Q10, Vitamine C het zit er volgens de fabrikant allemaal in. Wat ze er helaas niet bij vertellen is dat de percentages laag zijn. Vitamine C bijvoorbeeld heeft minimaal een percentage van 3% nodig om werkzaam te zijn. Daarnaast wordt alles in glazen potjes gestopt en dan kan je er al vanuit gaan dat deze potjes geen hoge concentratie werkzame ingrediënten bevatten. Zodra daar lucht bij komt gaat het oxideren en wordt de crème bruin. Kortom om jouw huid verdient beter. Mijn advies, wil je goede producten om de huid te voeden en te beschermen? Laat je door de huidtherapeuten van Huidkliniek de Vallei adviseren en ontvang een persoonlijk productplan.

Afspraak maken

Huidtherapie vergoeding Huidkliniek de Vallei Ede
• Huidverbetering

Vergoeding mogelijk via de zorgverzekeraar

Doordat wij als huidtherapeuten beschikken over een AGB-code en in het kwaliteitsgegister staan opgenomen, kunnen enkele huidtherapeutische behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Denk hierbij aan acnetherapie, camouflagetherapie en laserontharing. Hoe veel er vergoed wordt en hoe lang is afhankelijk van de zorgverzekeraar. Wil je de behandeling vergoed krijgen dan is het in de meeste gevallen raadzaam om een doorverwijzing van je huisarts of medisch specialist mee te nemen naar het consult. Wil je zeker weten of de behandeling in z’n geheel of gedeeltelijk vergoed wordt, dan raad ik aan contact op te nemen met de zorgverzekeraar.

Afspraak maken

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Reviews

José

De pigment plekjes namen met 50 % af na de eerste behandeling en na de tweede behandeling was er bijna geen pigment meer zichtbaar. Dit gaf me meer een zelfverzekerd gevoel. De nabehandeling bestond uit een crème die de huid sneller deed herstellen.

Reviews

Lisanne

Ik heb een zeer aangename ervaring met mijn therapeut Dionne Smits. Ze is ontzettend professioneel en deskundig, heel vriendelijk maar ook realistisch. Ze geeft bijzonder goed uitleg over de behandeling en het traject na de behandeling.

Reviews

Maxime

Heel deskundig advies en stelt je op je gemak. Dionne Smits legt alles altijd duidelijk en stap voor stap uit en kijkt wat voor jouw huid het beste is. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidtherapie Ede

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan mag ik eindelijk mijn passie en droom om een eigen kliniek te openen waarmaken. Mijn doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Voor meer informatie en persoonlijk advies plan een gratis consult in.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan