Huidtherapie Wageningen de Vallei

• Huidkliniek de Vallei

Huidtherapie nabij Wageningen

Huidkliniek de Vallei is een een huidtherapeutische kliniek en is gevestigd in Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in huidtherapie, zoals acnetherapie, huidverjonging, pigmentbehandelingen, laserontharing en litteken therapie. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste hoogwaardige dermatologische lasers.

Behandelingen Laserbehandelingen
×
Huidtherapie de Vallei Wageningen
• Huidverzorging

Huidtherapie Wageningen

Uiterlijk wordt voor veel mensen steeds belangrijker en meer mensen besteden er elke dag aandacht en tijd aan. Tegenwoordig zijn botox en fillers niet meer weg te denken uit de maatschappij en iedereen wil er jong, stralend en gezond uitzien. Maar wist je dat wanneer je huid egaal is en minder plekjes en vlekjes bevat, de huid er al jaren jonger uit kan zien? Dus in sommige gevallen is een invasieve behandeling niet nodig en kan je het super oplossen met non-invasieve behandelmethodes zoals een TCA behandeling of een microneedling behandeling. Wilt u advies over een passend behandelplan voor u op maat gemaakt, neem dan contact op met Huidkliniek de Vallei voor een vrijblijvend consult.

Afspraak maken

Laserbehandeling huidkliniek Wageningen
• Huidverbetering

Weg met het scheermes

Laser ontharen is een van de meest uitgevoerde behandelingen binnen de cosmetische huidtherapie en tegenwoordig wil iedereen van ongewenste haren af. Het scheelt ten eerste ontzettend veel tijd. Eén onderzoek geeft aan dat een vrouw die scheermesjes gebruikt gemiddeld zo’n 8 weken van haar leven besteedt aan het weghalen van de haartjes en daarbij 7200 euro spendeert. Bij harsen is het bedrag nog hoger en schiet naar de 25.500 euro. Bij laser ontharen is het bedrag gemiddeld gedurende het hele leven 3300 euro. Het scheelt je dus niet alleen tijd maar ook ontzettend veel geld. De kosten van bijvoorbeeld oksels laseren bedraagt €70,- per behandeling. Afhankelijk van het gebied zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig. Wil jij ook van je ongewenste haren af? Neem dan contact op en profiteer nu van een mooie openingsactie met de Gentle Max Pro laser.

Afspraak maken

Huidtherapie Wageningen de Vallei consult
• Huidtherapie

Huidtherapie bij jou in de buurt

De vraag naar huidtherapeuten wordt steeds groter en een huidtherapeut kan steeds meer voor u betekenen. Woon je in Wageningen en ben je op zoek naar huidtherapie Wageningen dan kunt u terecht bij Huidkliniek de Vallei. Door de uiterst geschikte ligging van de kliniek is het vanuit Wageningen binnen 15 minuten te bereiken. De huidtherapeuten van Huidkliniek de Vallei staan voor jou als inwoner van Wageningen klaar om jou van je huidprobleem af te helpen.  Dus wil jij gaan voor bijvoorbeeld laser ontharen van je oksels of gezichtshaar laseren neem contact op met Huidkliniek de Vallei en plan een vrijblijvend consult in.

Afspraak maken

Huidverbetering Wageningen huidkliniek de Vallei
• Huidverbetering

Huidverbetering op verschillende niveaus

De huidtherapeuten van Huidkliniek de Vallei staan geregistreerd in het Kwaliteitsgegister paramedici. Dit zorgt ervoor dat wij als huidtherapeut en huidspecialist vakbekwaam zijn en altijd beschikken over de juiste kennis en nieuwste behandeltechnieken. Zodat we ten alle tijden het beste uit de behandeling kunnen halen. Daarbij is klinisch redeneren ontzettend belangrijk evenmin als intercollegiaal overleg of multidisciplinair samenwerken met andere zorg professionals. Zo proberen we ieder huidprobleem aan te pakken en alle klanten tevreden de deur uit te laten gaan.

Afspraak maken

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Reviews

José

De pigment plekjes namen met 50 % af na de eerste behandeling en na de tweede behandeling was er bijna geen pigment meer zichtbaar. Dit gaf me meer een zelfverzekerd gevoel. De nabehandeling bestond uit een crème die de huid sneller deed herstellen.

Reviews

Lisanne

Ik heb een zeer aangename ervaring met mijn therapeut Dionne Smits. Ze is ontzettend professioneel en deskundig, heel vriendelijk maar ook realistisch. Ze geeft bijzonder goed uitleg over de behandeling en het traject na de behandeling.

Reviews

Maxime

Heel deskundig advies en stelt je op je gemak. Dionne Smits legt alles altijd duidelijk en stap voor stap uit en kijkt wat voor jouw huid het beste is. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
• Dionne Smits

Huidtherapie Wageningen

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan mag ik eindelijk mijn passie en droom om een eigen kliniek te openen waarmaken. Mijn doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Voor meer informatie en persoonlijk advies plan een gratis consult in.

Gratis consult

Logo NVHLogo KP

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan