Wat is ongewenste haargroei?

• Huidkliniek de Vallei

Wat is ongewenste haargroei?

Ongewenste haargroei, is een veelvoorkomend esthetisch probleem. Het wordt traditioneel behandeld met verschillende technieken zoals scheren, harsen en epileren, maar de meeste bieden slechts een tijdelijke oplossing. Op laser gebaseerde technologie voor ontharing is het afgelopen decennium een van de snelst groeiende procedures in de moderne cosmetische dermatologie geworden.

Gratis Consult De Behandeling
×
Hoe ontstaat ongewenste haargroei?
• Huidkliniek de Vallei

Hoe ontstaat ongewenste haargroei?

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam voor komen. Wanneer bij vrouwen de haargroei via het mannelijke patroon gaat, denk aan haar in het gelaat, bij de baardstreek, rug en borst spreekt men van hirsutisme. Vaak spelen hormonen hierbij een belangrijke rol.

Door een te hoge aanmaak van het hormoon testosteron kan de haargroei zich ontwikkelen, PCOS kan hiervoor een uitlokkende factor zijn. Daarnaast speelt erfelijkheid vaak een grote rol en sommige medicamenten kunnen het stimuleren van haargroei als bijwerking hebben.

Bekijk behandeling

Wil je meer weten over de mogelijke behandelingen tegen overbeharing? Plan dan een gratis en vrijblijvend consult bij ons in.

Bekijk behandeling

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Reviews

José

De pigment plekjes namen met 50 % af na de eerste behandeling en na de tweede behandeling was er bijna geen pigment meer zichtbaar. Dit gaf me meer een zelfverzekerd gevoel. De nabehandeling bestond uit een crème die de huid sneller deed herstellen.

Reviews

Lisanne

Ik heb een zeer aangename ervaring met mijn therapeut Dionne Smits. Ze is ontzettend professioneel en deskundig, heel vriendelijk maar ook realistisch. Ze geeft bijzonder goed uitleg over de behandeling en het traject na de behandeling.

Reviews

Maxime

Heel deskundig advies en stelt je op je gemak. Dionne Smits legt alles altijd duidelijk en stap voor stap uit en kijkt wat voor jouw huid het beste is. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
Dionne Smits

Huidkliniek de Vallei

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan mag ik eindelijk mijn passie en droom om een eigen kliniek te openen waarmaken. Mijn doel is om iedere huid in goede conditie te krijgen en te doen stralen! Voor meer informatie en persoonlijk advies plan een gratis consult in.

Gratis consult

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan