Rimpels verwijderen zonder botox

• Huidkliniek de Vallei

Wat is huidveroudering?

Hoe graag we het ook stop willen zetten, huidveroudering is onvermijdelijk. Je collageen begint al met afnemen vanaf je 25ste levensjaar en neemt met ongeveer 1% per jaar af. Vaak worden de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar op de leeftijd van 30 jaar. De snelheid en de mate van huidveroudering krijg je voor een groot deel mee vanuit je genen. Maar ook leefstijl speelt een hele grote rol bij huidveroudering.

HIFU behandeling Huidverjonging
×
Hoe werkt huidveroudering?
• Huidkliniek de Vallei

Veel voorkomende kenmerken

Huidveroudering kan je indelen in twee verschillende vormen. Intrinsieke (inwendige) huidveroudering en extrinsieke (uitwendige) huidveroudering.

  1. Inwendige huidveroudering: Dit is de vorm van huidveroudering waar je zelf geen inzage op hebt en onvermijdelijk is voor ieder individu. Wil je weten hoe deze vorm van huidveroudering er bij jou uit ziet? Kijk naar je ouders of grootouders, dan krijg je al een aardig beeld over de erfelijk bepaalde huidveroudering.
  2. Uitwendige huidveroudering: Buiten de biologische factoren, spelen leefstijl en omgevingsfactoren ook een ontzettend grote rol. Kijk maar naar een eeneiige tweeling met beide dezelfde erfelijke factoren. Als één van de twee rookt en veel meer in de zon zit dan zijn wederhelft, is met zekerheid te zeggen dat de huid van degene met de slechte leefstijl meer uitwendige huidveroudering zal vertonen.

HIFU behandeling

Wil je advies tegen huidveroudering? Plan een gratis consult bij ons in. Wij helpen je graag verder.

Gratis consult

Huidverjonging
• Huidkliniek de Vallei

Wat kan je thuis doen

Volledig tegengaan van veroudering is helaas onvermijdbaar, maar je kan zeker wel grip krijgen op de uitwendige huidveroudering. De zon is de grootste boosdoener en veroorzaakt meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en vermindering van de elasticiteit in de huid. Het beste anti-age product is dan ook een goede zonnebrand. Helaas voldoen merken zoals Nivea, Etos, Australian gold, P20, Louis Widmer etc. niet altijd aan de eisen van een goede zonnebrand. Vaak is de SPF afwijkend van hetgeen dat het zou moeten zijn of zitten er stoffen in zoals cyclopentasiloxane die een hormoonverstorende werking hebben. Laat je dus goed adviseren op het gebied van zonnebrand. Daarnaast is een goede skincare routine met de juiste producten essentieel voor jouw huidprobleem. Laat je ook daar goed over informeren bij de kliniek.

HIFU behandeling

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Reviews

José

De pigment plekjes namen met 50% af na de eerste behandeling en na de tweede behandeling was er bijna geen pigment meer zichtbaar. Dit gaf me meer een zelfverzekerd gevoel. De nabehandeling bestond uit een crème die de huid sneller deed herstellen.

Reviews

Lisanne

Ik heb een zeer aangename ervaring met mijn therapeut Dionne Smits. Ze is ontzettend professioneel en deskundig, heel vriendelijk maar ook realistisch. Ze geeft bijzonder goed uitleg over de behandeling en het traject na de behandeling.

Reviews

Maxime

Heel deskundig advies en stelt je op je gemak. Dionne Smits legt alles altijd duidelijk en stap voor stap uit en kijkt wat voor jouw huid het beste is. Zeker een aanrader om heen te gaan!

Dionne Smits Huidkliniek de Vallei
Dionne Smits

Gratis consult aanvragen?

Laat je van te voren adviseren over de behandeling, de voorbereiding en het herstel tijdens een gratis consult.

Gratis consult

Plan een Gratis Consult?

"*" geeft vereiste velden aan