Huidtherapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

Onze favoriete huidverbeterende producten

×
Ga terug naar het overzicht
Onze favoriete huidverbeterende producten

Onze favoriete huidverbeterende producten

De huid is één van de belangrijkste organen die het menselijk lichaam heeft. Dat dus ook de juiste zorg nodig heeft. Er is ook meer nodig dan alleen een goede douche nemen en een douchegel of badschuim gebruiken. Je huid kun je op verschillende en ook betere manieren reinigen en verzorgen. Zodat je huid gezond en mooi blijft. Welke producten gebruiken we bij Huidkliniek De Vallei en zijn ook onze favorieten?

Huid reinigen en repareren

De huid moet goed gereinigd worden en soms is het ook nodig om de huid te repareren. De Renophase Gel Cleanser is een cleanser waarmee de huid en de poriën goed wordt schoongemaakt terwijl het de huid ook hydrateert. Met als voordeel dat huidverbeterende producten die daarna worden aangebracht ook beter in de huid kunnen dringen. 

Met de Renophase Crème Repair zorgen we ervoor dat de huid beschermt wordt tegen oxidatie. Dat zorgt voor een goed herstel van de huid terwijl de crème ook geschikt is voor een geïrriteerde en gekwetste huid. Denk bijvoorbeeld aan kwetsuren na een cosmetische ingreep of wanneer je te lang in de zon hebt gelegen. 

Na een intensieve behandeling is er ook een goede verzorging nodig en dat doen we met huidverbeterende producten, zoals de Mesoestetic Skin Repair. Waarmee we de huid intensief kunnen verzorgen en waarmee de huid ook alle kans heeft om goed te herstellen.

De Mesoestetic Hydracream Fusion gebruiken we het liefst bij een gevoelige huid. De huid wordt diep gehydrateerd en voelt direct na de verzorging een stuk soepeler en zachter aan. Voor een grondige reiniging van de huid en het reinigen van make-up, is dit het product dat wij het liefste gebruiken.

De vermoeide huid verzorgen

Een vermoeide huid zorgt ervoor dat je er ook minder gezond uitziet en dat wil je natuurlijk voorkomen. Er zijn een aantal huidverbeterende producten die de vermoeide huid helpen te herstellen en die we dus ook bij Huidkliniek De Vallei graag gebruiken. Zoals de Renophase Renewpeel Masque. Een ideaal masker waarmee we de vale en vermoeide huid kunnen revitaliseren en repulperen. De huid wordt vernieuwd en zichtbaar strakker. Het is ook een masker dat geschikt is voor ieder huidtype.

Stress heeft effect op onze huid en dat is ook goed af te lezen. Daarom gebruiken we graag Renophase Source C serum. Met het serum kunnen we namelijk de vermoeide en stressvolle huid verzorgen. Het is een non-fat antioxiderende gel met een hoog gehalte vitamine C-precursor en collageen stimulerende polypeptiden. De gel bevordert de vitaliteit van de huid en je ziet er gelijk een stuk frisser en stralender uit.

Huidverbeterende producten om de huid te verjongen

We zijn vaak ook op zoek naar manieren om onze huid te verjongen en wij gebruiken verschillende producten om dat te realiseren. Bijvoorbeeld de Renophase Renewpeel Cream 20. Een antioxiderende en exfoliërende crème die de huid een jonger en stralender maakt. Heb je rimpels, een wat dikkere huid of een doffe teint? Dan is de crème perfect. Ook wanneer de huid beschadigd is geraakt door een te lange blootstelling aan zonlicht. 

Ook het Renophase Retinol Serum is een perfect serum waarmee we de huid kunnen verjongen. De huid ziet er weer als nieuw uit en krijgt ook zijn glans terug. Daarom is het ook één van onze favoriete producten die we in onze kliniek gebruiken.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvlekken zijn een doorn in het oog. In onze kliniek kunnen wij pigmentvlekken behandelen. Door gebruik te maken van de Mesoestetic Melan Tran 3X Gel Cream wordt de huid voorzien van een beschermende laag en voorkomen we nieuwe pigmentvlekken die eventueel kunnen ontstaan.

Huidbehandeling nodig?

Onze favoriete producten helpen ons in onze dagelijkse taken om mensen te helpen de huid te genezen en te verzorgen en wij kunnen vrijwel ieder huidprobleem tackelen. Ook als je op zoek bent naar manieren om je huid frisser en stralender te laten ogen en om veroudering van de huid tegen te gaan? Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht