Huidtherapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

Kennismaken: Jolien

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Jolien

Mijn naam is Jolien en ik ben 30 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in het kleine dorpje Valburg. Al op jonge leeftijd is mijn passie voor de huid, huidproblemen en cosmeceuticals ontstaan. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken. In 2013 ben ik gestart met de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding heb ik in 2017 succesvol afgerond en ik ben inmiddels 6 jaar enthousiast aan het werk als huidtherapeut.

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij Huidkliniek de Vallei. Hiervoor heb ik in een aantal verschillende praktijken en klinieken gewerkt. Zo ben ik gestart bij de Mauritskliniek in Nijmegen, waar ik nauw samenwerkte met dermatologen en cosmetisch artsen. Verder heb ik bij twee praktijken gewerkt waar ik veel oedeemtherapie en laserontharingsbehandelingen uitvoerde. Toen vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en kon ik starten bij Huidkliniek de Vallei. Mijn specialisaties binnen de kliniek zijn laserontharing, acnetherapie, SkinPen behandeling, huidverbetering en coagulatie.

In augustus staat er een 3-daagse training gepland voor Transformational Cupping, waar ik enorm naar uitkijk! Transformational cupping is een speciale cuppingmethode met glazen cups, welke zeer krachtig zijn. Door deze cups vacuüm te laten zuigen en over de huid te bewegen maak je zowel oppervlakkige als diepe lagen los in de huid. De doorstroming verbetert, spierknopen gaan los, vetverklevingen schieten los en er ontstaat meer ruimte. Het is effectief bij onder andere cellulite, striae, littekens en allerlei lichamelijke klachten/blessures. Transformational cupping is te boeken vanaf september 2023.

Een behandeling die ik zelf graag onderga is een medische peeling. Een medische peeling is een chemische oplossing (zuur) dat je aanbrengt op de huid om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren.

We hebben bij Huidkliniek de Vallei een uitgebreid aanbod van apparatuur en behandelingen, waardoor een goede persoonlijke aanpak mogelijk is. De combinatie tussen medische en cosmetische behandelingen maakt het werk leuk en afwisselend. Ik vind mijn werk uitdagend en ik haal er veel voldoening uit. Ik maak graag mensen blij. Verder heb ik een rustig karakter en luister ik goed naar de wensen van de klant. Eerlijk advies en snel resultaat, daar sta ik voor!

Naast dat ik thuis natuurlijk erg graag mijn huid verzorg, ben ik graag buiten in de natuur en sport ik in de sportschool. Ook vind ik het leuk om naar de bioscoop en houd ik van lezen. Tenslotte ga ik graag lekker uit eten en borrelen met vrienden.

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9:00-17:30 uur, donderdag van 13:00-21:30 uur en 1x per maand op zaterdag van 9:00-17:30 uur.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht