Huidtherapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

Kennismaken: Esther

×
Ga terug naar het overzicht

Kennismaken: Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 23 jaar en ik ben woonachtig in Ochten. In mijn vrije tijd ben ik vooral te vinden in de sportschool, waar ik voornamelijk krachttraining beoefen samen met mijn vriend. Sporten geeft mij een moment van rust en een serotonine boost na de training, waardoor ik mijn dag goed kan beginnen. Verder spreek ik graag met vriendinnen af en verdiep ik mij graag in de nieuwste trends op het gebied van huidverzorging.

Kennismaken - Esther - Huidkliniek de Vallei

 Mijn passie voor de huid en huidverzorging is al op jonge leeftijd ontstaan. Daarom ben ik twee jaar geleden begonnen aan de opleiding huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding leer ik veel over het menselijk lichaam en wordt er diep ingegaan op huidproblematieken en aandoeningen zoals acne, eczeem, psoriasis, overbeharing en pigmentatie problemen. Door deze opleiding ben ik erachter gekomen dat dit echt mijn vak is, en ik hier mijn werk van wil maken.

Sinds mei 2023 ben ik werkzaam bij Huidkliniek de Vallei in Veenendaal. Huidkliniek de Vallei heeft een uitgebreid aanbod qua behandelingen en apparatuur, waardoor er veel variatie is wat het werk erg leuk en afwisselend maakt. Mijn favoriete behandeling is de SkinPen behandeling. De SkinPen behandeling is een microneedling behandeling waarbij er microgaatjes in de huid worden gemaakt en hierdoor de groeifactoren worden geactiveerd, waardoor elastine en collageen gestimuleerd worden en de huid zich zal regenereren. Hierdoor zijn huidaandoeningen zoals post inflammatoire hyperpigmentatie, diverse littekens, rimpels en vaatjes een goede indicatie voor de SkinPen behandeling. Daarbij is de SkinPen behandeling mogelijk voor ieder huidtype, heeft het weinig downtime en kan de behandeling het gehele jaar door. Aldus een ideale behandeling voor huidverbetering!

Doordat ik een aantal uren in de week bij Huidkliniek de vallei werkzaam ben, doe ik al ervaring op in deze mooie branche. Mijn werkzaamheden zijn vooral het ondersteunen van Dionne en Jolien, het aannemen van de telefoon, het beantwoorden van mailtjes, ontvangen van cliënten en het zorgen voor een schone werkplek.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht