Huidtherapie Huidkliniek de Vallei Veenendaal

Kennismaken: Dionne Smits

×
Ga terug naar het overzicht
Dionne Smits

Ik ben Dionne Smits en sinds 2020 ben ik in Utrecht afgestudeerd als huidtherapeut. Na mijn studie in Utrecht ben ik verhuisd naar Veenendaal. Vanuit Veenendaal reisde ik voor mijn vorige werk naar verschillende plekken om behandelingen uit te voeren. Ik was op zoek naar werk dichterbij huis en ik kwam erachter dat er nog weinig aanbod was. Daarom heb ik de keuze gemaakt om na enkele jaren werkervaring in januari 2022 Huidkliniek de Vallei te openen. Mijn droom en passie om mijn eigen kliniek te starten is daarmee werkelijkheid geworden. Ik vind het super om mijn kennis te mogen delen en ben erg blij dat het goed ontvangen wordt.

Waarom ben je een huidspecialist geworden?

Van nature ben ik een zorgzaam persoon en blij wanneer andere mensen ook blij zijn. Het was dan ook geen verassing voor mijn ouders dat ik de zorgkant op ging. Daarnaast vond ik het heerlijk om mezelf goed te verzorgen en ik probeerde altijd nieuwe huidproducten uit. Toen in hoorde van de studie huidtherapie was ik direct om. Ik heb me direct ingeschreven en gelukkig was ik ook meteen toegelaten op de opleiding. Het menselijke lichaam is ontzettend fascinerend dus erover leren was voor mij een feest. Naast dat je veel theoretische kennis op doet ben je ook praktisch bezig. Ik was nooit iemand die veel achter de computer of op kantoor zat. Ik ben liever bezig. Dus het behandelen van mensen, zodat ze weer blij zijn met hun huid, geeft mij veel voldoening en ik vind het ontzettend fijn dat ik daaraan kan bijdragen.

Waarom zouden mensen voor Huidkliniek de Vallei mogen kiezen?

De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering gaan razendsnel. Huidkliniek de Vallei beweegt mee met deze markt en beschikt over de nieuwste apparatuur en behandelingen. Wij vinden het erg belangrijk om doel- en resultaat gericht te werk te gaan en willen het beste voor de klant. Het plaatje proberen we zo compleet mogelijk te maken door verschillende behandelingen en (voeding)adviezen mee te nemen in het behandelplan. De huid is geen losstaand orgaan en heeft ook hulp nodig van binnenuit om zich goed te voelen. Een compleet plan helpt jou naar een mooiere en gezonde huid.

Hoe ziet Huidkliniek de Vallei er over 2 jaar uit?

Mijn droom is werkelijkheid geworden toen ik 1 jaar geleden de deuren van mijn kliniek opende. Nooit heb ik durven dromen om binnen 1 jaar meer dan 500 klanten te mogen ontvangen. Ik zie hoeveel vraag er is naar huidverbetering en hoe deze vraag steeds meer groeit. Daarom hoop ik dat ik over twee jaar de kliniek kan uitbreiden tot een praktijk met 3-4 werkende huidtherapeuten. Een leuk verfrissend team dat passie heeft voor het werk dat ze afleveren. Misschien hoort daar dan ook een grotere locatie bij, wie weet? Ik blijf mij in ieder geval verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en investeren in apparaten om de beste behandelmethodes aan te bieden. Iedereen laten genieten van een mooie en gezonde huid, dat is mijn missie.

Interesse? Vraag een gratis consult aan

Elke huid is anders en vraagt daarom om een andere aanpak. Daarom werken wij met een gratis consult en kennismaking, waarin we jouw wensen en vragen beantwoorden, maar ook een analyse maken van jouw huid. Een gratis consult is altijd vrijblijvend. Ben je benieuwd of we je kunnen helpen en wat de behandelmogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op Ga terug naar het overzicht